maandag 13 september 2010

The Twettle: kettle that tweets

Wat doe je als je in een bar zit en je moet drie kwartier wachten op je drankje? Juist, dan ga je bedenken hoe dit beter kan en hoe je erop Google-style veel geld aan kan verdienen. Zo ook Murat Mutlu en zijn vriend Ben Chapman. Ze begonnen bij de nummer één trend op hun lijst: Twitter.

In het huidige tijdperk, wil je iedereen laten weten wat je 24/7 aan het doen bent via social media als Twitter, Facebook, Hyves etc. Hoe tof is het dan als de apparaten zelf 'praten' via het internet en doorgeven wat jij aan het doen bent? En wat drinkt de menigeen Twitteraar? Thee!

Zo creeren Murat en Ben Thee 2.0: de thee van de toekomst, met de 'Tweeting kettle'. De waterkoker kan aangesloten worden aan het wi-fi netwerk en automatisch tweet wanneer de thee kook en je lekker je thee'tje in kunt schenken. Een extra feature van deze waterkoker is dat dit product ook nog eens gegevens over je water-kook-gedrag bij kan houden. Zo kan de Kettle je vertellen hoeveel kopjes koffie of thee je per week drinkt en hoeveel energie je hebt bespaard door de Kettle te gebruiken.

Instant gratification voor de twitterende-thee-liefhebber is geboren: The Twettle!

- by Cheryl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten