zaterdag 18 september 2010

Hot Nosh

Je bent op je werk, of misschien ben je wel aan het reizen, op weg naar je werk. Je bent ook Joods en je hecht veel waarde aan kosher eten. Dat kan lastig zijn, want waar haal je nu zo snel mogelijk je maaltijd of snack vandaan?

Kosher Vending Machines heeft hier gelukkig een geweldige oplossing voor bedacht; de Hot Nosh.
In 90 seconden heb je zo een warme en koshere snack in handen. Wel 24/6, natuurlijk; ook de Hot Nosh houdt rust tijdens de sabbat.

Instant gratification voor de Joodse urban nomad.

Ook zo benieuwd hoe de automaat nu precies werkt? Bekijk het filmpje op de website!


p.s. zou iedereen in het vervolg de blogs van anderen kunnen laten staan? Die van mij was opeens verdwenen..


-Angelique

donderdag 16 september 2010

Concept Saturday: De zelf sorterende wasmachine.



Ontkennen kunnen we het niet: het is jammer dat we vuile kleren moeten scheiden naar materiaal en bonte en witte was. Daarom willen we een machine waar we wel al het wasgoed in kunnen dumpen.
Designer Yali Dai heeft zijn hoofd over dit probleem gebogen en kwam met het idee van een driedelige wastrommel. Deze trommel wordt aangedreven door één draaiende as, maar heeft vanwege twee afscheidingen drie verschillende ruimtes. De ruimtes kun je opvullen met verschillende soorten wasgoed.

Niet alleen bont en wit, maar ook verschillende stoffen

Dai heeft in gedachte dat je de temperatuur voor elke ruimte afzonderlijk kan instellen, zodat je niet alleen bonte en witte was in de trommel kan gooien, maar ook vuile kleren tegelijkertijd ergens tussen de dertig en negentig graden kan wassen. De ontwerper denkt dat zijn design ook duurzamer is: zijn wasmachine zou je altijd volproppen, terwijl mensen nu moeten kiezen voor bont of wit en daarbij soms een halfvolle trommel laten draaien.

Instant gratification voor de succesvolle zakenman/vrouw, om nooit meer je was te sorteren.

-Nicky Lybaart

woensdag 15 september 2010

Rollasole

Welke vrouw heeft het nog niet meegemaakt, een avondje stappen op je nieuwe mooiste pumps. Dit geniale plan blijkt dan toch een beetje tegen te vallen, als je na 3 uur staan en dansen ongelooflijk pijnlijke voeten hebt. Oplossing: De Rollasole. Uit deze automaat haal je voor een respectabel bedrag modieuze en comfortabele ballerina's. 


Rollasole heeft niet alleen automaten ook online kun je deze ballerina's kopen. In jouw maat en in de kleur die jij wilt.


En als je je nu afvraagt waar je die hakken moet laten, bij Rollasole krijg je er ook nog een handig tasje bij om ze in te doen. 


De bedenker van de Rollasole Matt Horan, kwam met dit idee toen hij voor de zoveelste keer een vriendin op zijn rug naar huis moest brengen omdat ze geen meter meer vooruit kwam op haar hakken. 


De Rollasole werd al verkocht in de UK, Ierland, Ibiza, Australië en Amerika, maar nu dus ook in de Benelux. Klik hier voor meer informatie.


Instant gratification voor de moderne vrouw die graag een avondje gaat stappen.


- Manon





dinsdag 14 september 2010

Man Vending Machine






















Waar bedrijven en winkels zich steeds meer richten op klantenservice en gelikte verkooppraatjes, blijkt de consument zijn desire te vinden in vending fun.
Er worden steeds meer automaten op straat en in openbare gelegenheden geplaatst, die voldoen aan de behoefte van de consument.
De consument wil meer halen uit zijn of haar tijd en niet meer in de wachtrij staan bijvoorbeeld bij de kassa. Online shops spelen hier al slim op in, maar het nadeel hiervan is dat je het product alleen kan zien op een plaatje. Dat speelt weer niet in op het feit dat de consument (die nogal kritisch en veel eisend is) ook nog een wil dat het living the live is.

Naast automaten voor iPod's, kleding, schoenen, pizza's, auto's etc. is er nu ook iets ontwikkeld speciaal voor de vrijgezelle vrouw. Een lifestyle magazine uit Nieuw Zeeland heeft iets speciaals ontworpen voor de single vrouw. Het is best lastig om te zien of een man single is. Daarvoor hebben ze nu een automaat ontworpen. Waar geen blikje uitkomt, maar een man! In Nieuw Zeeland staat zo'n automaat, zie hier het filmpje van de audities van de mannen!

Instant gratification voor de single vrouw, een heerlijke verrassing uit een automaat!

-Nancy-

maandag 13 september 2010

The Twettle: kettle that tweets

Wat doe je als je in een bar zit en je moet drie kwartier wachten op je drankje? Juist, dan ga je bedenken hoe dit beter kan en hoe je erop Google-style veel geld aan kan verdienen. Zo ook Murat Mutlu en zijn vriend Ben Chapman. Ze begonnen bij de nummer één trend op hun lijst: Twitter.

In het huidige tijdperk, wil je iedereen laten weten wat je 24/7 aan het doen bent via social media als Twitter, Facebook, Hyves etc. Hoe tof is het dan als de apparaten zelf 'praten' via het internet en doorgeven wat jij aan het doen bent? En wat drinkt de menigeen Twitteraar? Thee!

Zo creeren Murat en Ben Thee 2.0: de thee van de toekomst, met de 'Tweeting kettle'. De waterkoker kan aangesloten worden aan het wi-fi netwerk en automatisch tweet wanneer de thee kook en je lekker je thee'tje in kunt schenken. Een extra feature van deze waterkoker is dat dit product ook nog eens gegevens over je water-kook-gedrag bij kan houden. Zo kan de Kettle je vertellen hoeveel kopjes koffie of thee je per week drinkt en hoeveel energie je hebt bespaard door de Kettle te gebruiken.

Instant gratification voor de twitterende-thee-liefhebber is geboren: The Twettle!

- by Cheryl