zondag 26 september 2010

Anti-stress tas

Vrouwen die lijden door stress zullen deze handtas van Diridondica’s helemaal cool vinden. Vrouwen zijn dol op tassen. Dat is natuurlijk al een hele winst. Vooral als je dan nog een tas kan maken, die goed is voor stress.
Deze tas is er nu. Genaamd ‘De Stress Collection’. De tassen zijn multi-flexibele en duurzame oppervlakken waar je je negatieve energie kan uitstoten. Je kunt knijpen, persen, trekken, krabben, duwen of squash de zak, zonder daarbij grote schade aan te richten. Geweldig toch!


Why it’s Cool:
Een handtas is echt iets voor vrouwen. Vrouwen zijn in deze samenleving harder gaan werken dan mannen. Hierdoor hebben zij een verhoogde kans op een burn-out of stress. Nou heeft deze ontwerpster een gadget ontwikkeld om de stress bij de vrouw te verminderen. Ze heeft dus gewoon gekeken naar de nieuwe maatschappij. Vrouwen aan de macht.
Deze tas is een mode accessoire. Hier zullen straks meer vrouwen mee lopen. Hopelijk kunnen ze hiermee ontstressen.

Aantrekkelijk:
Een tas is een accessoire die vrouwen altijd bij zich hebben. Je vergeet het nooit. Deze tas is dus een gadget waarmee je altijd kunt ontstressen. Je vergeet hem nooit. Daarnaast vind ik het ook nog een redelijk hippe tas (gezien vanuit het plaatje). Je loopt er niet mee voorschut. Wie ziet er nou dat je aan het ontstressen bent. Helemaal niemand!

-Nicky Lybaart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten