dinsdag 21 september 2010

Be nice to a girl, buy her a ring!

Diamonds are a girl’s best friend. Ken je dat? Je hebt eindelijk een date met een fantastische vrouw. Je bent je al de hele dag aan het voorbereiden, nieuwe kleding gekocht en in je notitieboekje heb je opgeschreven wat je haar kunt vertellen als het gesprek dood loopt. Perfect voorbereid dus. De avond is aangebroken en daar staat ze bij je favoriete restaurant. Maar op een of andere manier loopt het niet helemaal lekker, wat ben je vergeten?

Juist, een cadeautje. In dit materialistische tijdperk is er niets beters om een vrouw te versieren dan een glinsterende ring. Chocola en een bloemetje is niet meer voldoende. En wat doe je dan?

Dan ga je naar de Wallen! Jep, die in Amsterdam. Want daar is ‘be nice to a girl-buy her a ring’. Ontwerper Ted Noten heeft vast vaker dit probleem gehad, en bij het project Red Light Design deze muur geïnstalleerd. Voor 2,50euro haal je geen frikadellen of kroketten maar een glinsterend rode ring uit de muur. Wie weet eindigt jouw avond dan wel alsnog met vuurwerk!





- Anouk Schepers - 
Instant Gratification

Geen opmerkingen:

Een reactie posten