zondag 19 september 2010

Proactiv Solution Skin Care automaat

Het overkomt iedereen wel eens, je kijkt ‘s avonds in de spiegel en ziet in eens een pukkel opkomen maar daarbij komt nog eens dat je morgen toevallig een date hebt met die knappe jongen die je gisteren in het café hebt ontmoet! Je wilt snel een crème hiervoor halen maar helaas is de winkel dicht. Wat nu?!

In Japan hebben ze daar een oplossing voor gevonden. De Proactiv Solution Skin Care automaat!
In de automaat zitten alleen maar crèmes voor de huidverzorging van Proactiv. Deze automaat is gevuld met crèmes  voor bijvoorbeeld rimpels en acné. Je hoeft dus nooit meer te balen omdat je niet die ene crème kon kopen voor je opkomende pukkel.  
De automaat van Proactiv is een groote automaat met een touch screen en op het touchscreen wordt tevens aanvullende product informatie getoond over het gekozen product.  Bij de automaat kan alleen nu nog maar betaald worden met creditcard.
Het biedt instant gratification voor elke vrouw! Tevens worden de behoeftes direct bevredigt van de vrouw; nowism. En kan deze automaat in de 24u’s economie van nu, op elk moment van de dag en elk moment van het jaar worden gebruikt.


-          Ilse Evers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten